Thursday, March 9, 2023

Від Сяну до Дону Ukrainian Anti-Imperial Stout (2022)

Від Сяну до Дону Ukrainian Anti-Imperial Stout (2022) (Pravda, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 10,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: " Stout - Imperial", hinnang 63 punkti. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 4,14 punkti

Tootjainfo: "We will not let anyone rule in our homeland! The beer was brewed in 2022 and bottled in 2023
IBU 46"

Väike pudel, süngelt lahe sildikujundus. Pöidlapaksune kollakaspruun vahukiht püsib kaua. Õlle värvus - punaka servaga must. Aroom - kuivatatud ploomid, kuivatatud kirsid ja kuivatatud vaarikad.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja magus-mõru ning veidi keeleotsa torkiv. Keskmaitse - röstine, kuivanud/kõrbenud rosinate ja rummis leotatud mandlite meenutusega. Lõpmaitse - kõrbenud, tahmane, tuhane ja süsine puuviljakeeks. Järelmekk - magus, täidlane, ploomiliköörine, kõrbenud mandlite ja pekaanipähklite mõjutustega.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja õlija paletiga, magus-mõru-magus-hapu-kõrbenud-magus-mõru buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Jättes kõik muud sümpaatiad ja toredused kõrvale, siis see õlu pole siiski väärt kõiki neid medaleid, mis ta sildile riputatud on. Jah, hea ta ju on, kuid ei midagi erakordset (peale nime :) )
---
ei ole saada Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment