Friday, March 10, 2023

The Black Eye

The Black Eye (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd stiilimääratlus: "Porter - Coffee" ja hinnang 3,74 punkti

Toojainfo: "Porter brewed with Guatemala Nueva Era coffee, vanilla and lactose.
Collab with Kokomo Coffee Roasters"

Väike purk, sildil sürreaalne kohvisilm. Tumeruun suuremulline vaht täidab poole klaasist ja püsib mõneti. Õlle värvus - lõppmust.

Arooooooommmmaammmmmaaamiiiaaaa! Šokolaadijäätis! Oi kuidas mulle lapsepõlves ei meeldinud šokolaadijäätis, seda võis võtta siis kui muud saada polnud. Aga nüüüüüd! Ei, jäätist ma ikka ei söö eriti :) Aga seda lõhna ma lihtsalt ARMASTAN! See on võrrrrrrrrrrrrrrrrrrratu ja hunnnnnnitu!

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja kreemine. Keskmaitse - magus-mõrkjas, šokolaadi ja vaniljemõrkjas. Lõppmaitse - röstine ja kohvihapu, kreemine ja samas pisut kuivapoolne. Järelmekk - magus-hapu, iiriskommine, šokolaadi-iiris (jällegi lapsepõlves ei meeldinud, kuid praegu tundub see niiiiiiiiiiii nunnu!)

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja õlija paletiga, magus-mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-magus-hapuka buketiga kahetine rüübe. Lõhna eest ütleks "intergalaktiline megamõnu", maitse eest aga lihtsalt "übertase" - vat sihuke kummaline mõnutasemete erinevus.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment