Sunday, March 26, 2023

Sour Abricot Lavande Romarin

Sour Abricot Lavande Romarin (Aquae Maltae, Prantsusmaa) dl 0,33 l. alc 3,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb stiiliks: "Sour - Fruited" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo (läbi guugeltõlke): "Although light in alcohol, this very fruity Sour is sure to intoxicate you. On the nose, it evokes a good apricot tart. On the palate, it is greedy, tangy and sparkling. Lavender and rosemary sublimate everything: they bring subtle touches that give it a delicious aromatic complex. Extremely tasty, you won't be able to do without it!"

Väike lihtne pudel, kohutavalt halvasti loetav silt. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasist kuid kaob väga kiirelt. Õlle värvus - mudruselt ja suure hõljumiga kollane. Aroom on kummaliselt ja aevastama-panevalt kihelev, hapukas ja kergelt vaigune.

Esmamekk on hapu, kuiv ja kihelev. Keskmaitse - vesine, hapu, miskipärast vanilje ja muskaatpähkli meenutusega. Lõppmaitse - kuiv, parkiv, toored virsikud. Järelmekk - ülikuiv, hapu, veidi virsikuseemneid meenutav.

Friigikas. Kõrbekuiv, vesine, parkiv, lubatud elamusi mittepakkuv väärareng
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment