Thursday, March 30, 2023

Voyager Est Un Triple Plaisir

Voyager Est Un Triple Plaisir (Fauve, Prantsusmaa) prk 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Sour - Smoothie / Pastry" ja hinnang 4,13

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Traveling is a Triple Pleasure is a tangy trip to Estonia with a collab. with Pühaste!
Triple Fruited Imperial Pastry Gose Red Fruits, Exotic Fruits and Vanilla.
A tangy and gourmet rosé candy, with a triple dose of fruit!"

Väike purk, rõõmsavärviline ebamäärane värvilainetus sildil. Sõrmeaksune roosa vahukiht on suht. püsiv. Õlle värvus - häguselt roosakas-punane. Aroom - magustatud-marjatatud joogijogurt.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja hapu-magusakas. Keskmaitse - magus-soolakas-hapukas, kommine ja aromatiseeritud. Lõppmaitse - soolakas-hapu, meenutades kaugeid veidraid aegu, kui müüdi poola joogipulbreid - selline arusaamatu üldmarjane-vaarikane. Järelmekk - hapu-mõrkjas, vaarikaseemne meenutusega.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapu-magusakas-soolakas-magus-hapukas-mõrkjas-soolakas-hapu buketiga HEA taseme rüübe. Imperial pastry gose ... hea küll, seda ta on. Aga kuna pole võimalik aru saada, et mida siis siia on lisatud marjadest-puuviljadest, siis jääb üldmulje selline pisut õlgukehitav.
---
ei ole saada
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment