Monday, March 20, 2023

Monastic 4

Monastic 4 (Drunk Monk, Eesti) pdl 0,33 l. alc 8,1 %vol.

Tootjainfo: "belgian dark strong ale
IBU 40"

Väike matsakas pudel (kiidan taara valiku eest), mõnusalt-sobivalt hämar-punane sildikujundus. Tumekollane vaht täidab ligi poole klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - kirkalt pruunakas-punane. Aroom - puhas belgia klassika - tume kommisuhkur, õige pisut atsetoonikest, kuivatatud tumedad puuviljad.

Esmamekk on magus ja karamelline, veidi kõrvetatud suhkru tooniga. Keskmaitse - hapukas-magus, viigimarjade ja odavavõitu brändiga immutatud kuivatatud kirsside sarnane. Lõppmaitse - veidi alkoholine, kommisuhkrune, suhkrutolmus veeretatud kuivatatud jõhvikas. Järelmekk - veidi šokolaadi, kolm pipeti-tilka kohvilikööri, kuivatatud viigimari, mis on seisnud värvilahusti purgi kõrval.

Keskmisest krübe raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-hapukas-magus-mõrkjas-magus-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Jah, kahtlemata on see kange tume belglane kõigi parameetrite järgi. Kuid nii nagu sedasorti õlledega ikka, nad on kas nö kallima otsa / kauemlaagerdunud või siis odavama otsa omad. See siin on see teine ots :)
---
ei ole saada Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment