Sunday, March 5, 2023

Must Kuld Cinnamon Swirl

Must Kuld Cinnamon Swirl (Põhjala, Eesti) pdl 0,33 l. alc 7,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Porter - Other", hinnang 3,58 punkti

Tootjainfo: "A special version of our Must Kuld porter brewed with aromatic Ceylon cinnamon, sweet maple syrup, and hints of vanilla"

Väike lihtne pudel, kuld-satiinine sildikujundus. ruun vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib mõneti. Õlle värvus - täismust. Aroom - kõrbenud keeksikoorik.

Esmamekk on keskmise kehaga ja üllatavalt hapukas. Keskmaitse - hapukas-magus, karamelline ja röstine. Lõppmaitse - röstine, mõrkjas, veidi kare, söestunud stritslikoorikust väljavaatav rosin. Järelmekk - magus-mõru, karedalt röstine ja veidralt kehatu

Keskmisest ehk õõõõrnalt raskema kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, hapukas-magus-mõru-hapukas-mõru-magusa buketiga Hea taseme rüübe. Hea lihtsalt selles mõttes et halb ta pole. Aga midagi erilist ka pole. Kaneel ja vahtrasiirup? Ei tea, ei tea, võibolla aga vist siiski mitte. Pigem ploomine.
---
ei ole Gambrinuses saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment