Friday, March 10, 2023

Tom Yum

Tom Yum (Pravda, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - Flavored", hinnang 43 punkti. Untappd ütleb: "Spiced / Herbed Beer" ja 3,53 punkti

Tootjainfo: "Pale ale with the addition of kaffir lime leaves, lemongrass, ginger, galangal and chili pepper. It has a complex complex taste and aroma, depending on the temperature, one or another aromatic component is manifested. Lactose makes the body denser, which improves the balance of beer. In the end, you can barely feel the sharpness of the chili IBU: 15"

Väike lihtne pudel, koloniaal-stiilis sildikujundus. Kollane vaht täidab üle poole klaasist ja püsib korralikult. Õlle värvus - vähese uduvindega kuldpunane.

Aroom - oh sa poiss, KUI mõnusalt intensiivne ja mitmekülgne see on! Kagu-Aasia köök oma parimas rikkalikkuses!! Absoluutselt iga element on äratuntav, nii kafiirlaim kui sidrunhein kui ingver. Isegi tšilli vähene tolmune puudutus on olemas. Aga vat kalganit või galagani ei oska ära tunda, sest pole teda eraldi kohanud ... kuid oletan et see vaigune pool ongi sellest ingverilaadsest juurikast.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-vürtsikas, keeleots tunneb kerget meeldivat kihelust, valmistudes ette järgnevaks kasvuks. Keskmaitse - magus-hapukas-vürtsikas, vaigune ja puidune, kihelev ja elevil nagu noorpere enne tantsuõhtut. Lõppmaitse - pehhhhme ja vürtsikas ühekorraga, magus-mõru ja trubaduuritsev, vürtsivokki keerutades köögiriistadega kolistav. Järelmekk - magus-mõru-hapukas-vürtsikas ... kõik maitsekomponendid reas, vaigused, eeterlikud, ergutavad ja ärgitavad, vaimustavad ja isuäratavad.

MEGADE MEGA megatrillallaa. Tom Yum maitsetega mängivaid õllesid on ju teisigi, kuid vana Gambrinuse meelest trumpab see ukraina pruulmeistrite keedus kõik ülejäänud üle, nii oma maitserikkuse kui samas tasakaalustatuse juures.
---
pole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment