Thursday, March 23, 2023

Black Bean

(Varvar, Ukraina) prk 0,33 l. alc 11,0 vol% Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang 98 punkti. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 4,19 punkti

Tootjainfo: "Black Bean is a bit Malevich here, but this beer was born as a kinda joke for black Friday. A black imperial stout, fullbodied with black tonka beans. These magical beans reminds some people of dried cherries, some of cinnamon, some of vanilla, and sometimes all of those. Well, it seems it's our first beer which have grown from super tiny batch into more, and all this thanks to your feedback. So this beer is yours as it is ours.
IBU 40"

Väike sale pudel, sildil kummaline kuup. Sentimeetrine pruun vaht on hõre ja püsimatu. Aroomis tonka-oale nii iseloomulikud mandlid ja vanilje.

Esmamekk on üllatavalt mitte-kehakas ja hapukas-magusakas. Keskmaitse võtab volüümi juurde, kuid kuivatatud kirsilik hapukas noot jätab samas mahlaka kerguse kuvandi. Lõppmaitse muutub sametisemaks, magus-mõrkjamaks, täidlaseks ja mandlilikööriseks. Järelmekk on juba õline ja õilis, raskepärane ja šokolaadine, vaniljene ja mandline ja veidi kuivatatud jõhvikate meenutusega ning samas mõnusalt röstikuiv.

MEGA! Mänguline, mitmekihiline, superhea tasakaaluga, tonka-kasutuse meistriklass!
---
näpuotsaga saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment