Saturday, March 18, 2023

Orange AIPA: Yerba Mate

Orange AIPA: Yerba Mate (Revolta, Poola) pdl 0,5 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Flavored" ja hinnang 64 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,48 punkti.

Tootjainfo (guugelõlle kaudu): "Revolta Orange AIPA yerba mate is a light beer in the American India pale ale style, combining the rich taste of orange with natural yerba mate from Argentina"

Keskmist kasvu pudel, soojades siiruviirudes kujundus. Kollakas vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - mudruselt oranž. Aroom on suuuuermõnusalt ja elavalt apelsinine ja -koorene.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja jõuliselt magus-hapult apelsinismuutine. Keskmaitse - aselsinikooretõmmis, aelsinimehu ja väike lonks kuiva herbaalset teed. Lõppmaitse - apelsinikooretsukaad, greibimahl ja mandariinkoorte valge sisekülge. Järelmekk - magus-mõru, värskeltpressitud apelsinimahl segatud teelusikatäie õllega ja mingi ürditeega.

Megataseme rüübe. Superhea apelsinijook, mille õllefaktor on 0,3. Kuna vana Gambrinus ei tea mate'dest midagi, siis seda aspekti ei oska väga ära tunda, kuid joogina on ta kurjama meeldiv ning liiga lihtsalt joodav
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment