Wednesday, June 3, 2020

Jam 72


Jam 72 (Mad Scientist, Ungari) prk 0,44 l. alc 7,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 86 punkti. Untappd ütleb "IPA - American" ja 3,75 punkti

Tootjainfo: "Jam72 is a sneaky IPA you keep smelling and sipping until you get drunk.
We aimed for spicy/grapefruit tones to be dominant with little maltiness. Its not an ideal choice if you want your tongue numb from bitterness though.
IBU60"

Kesmist kasvu purk, sildil midagi väga tehnilist.Valge vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib üsna kaua, haakudes ka lohmaka vahumustrina klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on mõnusalt mõrkjas-magusalt mandariinine ... või õigemini mandariinikoorene.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja üsna toekalt mõrkjas-magusakas. Keskmaitse liigub mahlasemasse-magusamasse külge, segades mandariini ja greibimahla kargeks ja naeratamapanevaks suutäieks. Lõppmaitses säravad vürtsikalt apelsinikoore eeterlikud õlid ja vähene rosepiprane soojus. Järelmekk on magus-mõru, hapuka apelsinise värskusega, ülimõnusalt ise sinu sisemusse kulgev.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga ÜÜÜÜBERTASEME RÜÜBE!!! See on sedasorti mahlapommine IPA, mida tahaks juua mulinal ja palju ja siis veel kolm klaasiäit!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment