Saturday, June 6, 2020

Same But Different


Same But Different (Reketye, Ungari) prk 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "ISA - Session IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Session / India Session Ale" ja 3,78 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "What a New England IPA! Congratulations to you for this freshness, fresh hop flavors (Olicana, Ella) and we hope you will have the opportunity to roll one down."

Väike purk, sildil väga palju sõnu :) Valge vaht täidab 2/3 klaasist, kuid kaob kiirelt. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom - magusakas-mõrkjas, apelsinilõhnaline.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõnusalt mõrkjas. Keskmaitse on magusapoolsem, lisaks apelsinilie on nüüd siin ka sepikut. LÕppmaitse muutub hapukamaks ja vürtsikamaks, humalahammustus jääb püsima sellise mõnusa kribeluse juurde. Järelmekk õhetab juba päris korralikult valge pipra ja nelgise tooniga, magusakas mahlasus muutub aga kõige lõpuks mudruseks ja ebapuhtaks.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magusakas-vürtsika buketiga Hea taseme rüübe. Üldiselt üsna mõnus ja mahlane sissejuhatus muutub lõpuks pisut poriseks ja krobeliseks
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment