Monday, June 15, 2020

Sourbit Pina Colada


Sourbit Pina Colada (Hopalaa, Läti) prk 0,5 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Flavored - Fruit" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja 3,66 punkti

Tootjainfo: "Sour ale with pineapple. coconuts, lactose and vanilla bean
IBU - 9"

Keskmist kasvu purk, sildil kollakaspunane ebamäärane helgus. Sentimeetrine valge vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - hämuselt tuhmkollane. 

Aroom on aplausi-väärivalt mahlane, hapukas-magusakas, puuviljane. Jah ananassikonservi vedelikku on siin tõepoolest. Aga kus on kookos?

Esmamekk on hapu ja magus, mõlemat nagu veidi liiga palju, aga kokku jube nunnu ja kolmemõõtmeliselt mahlane. Keskmaitse muutub mõrkjamaks, vanilje tuleb päris selgelt esile, samuti ka laktoosi pehme paitus.

Lõppmaitse - mühhhhhisevalt mahhhhhhlane, kohhhhhhisevalt värskendav. Noh teate küll, nagu kõik need magedad telereklaamid, mis lubavad kommidest mahlaseid kosetäisi puuviljaelamusi ... unustage need kommid! Tõelist mahlamerd saab õllest! :D

Järelmekk. Pikantselt mõrkjas vanill. Elegantselt siidine mahlasus. Koketselt õrn kookoserammusus. 

MEGA! MEGAMAHLANE. MEGAMUHEVÄRSKENDAV! See on karjumistvääriline nagu omal ajal Mynthoni reklaamis: SOURBIT! Kuramuse muhe värk! Jah, õllega pole selle kraamil isegi kilomeetri kauguselt torkides mitte mingit sugulust. Aga joogina omaette - no taevane arm, kellele siis ei meeldiks magus-hapu troopiline segumahl?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment