Friday, March 19, 2021

Brain Fog

Brain Fog (Mad Scientist, Ungari) prk 0,44 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American (APA)" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "Pale Ale - American" ja hinnang 3,86 punkti.

Tootjainfo: "Brain Fog features the modern classic Citra hop in a relatively low ABV beer before we say farewell to this variety due to its Bitcoin-like price change."

Keskmist kasvu purk, sildil karvased pead :) Valge vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - kirkalt tumekollane. Aroom on mõrkjas-magusakas ja vaigune.

Esmamekk on keskmisest suti kergema kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse - mõrkjas-magusakas, heinane ja vaigune. Lõppmaitse muutub hapukamaks ja greibisemaks. Järelmekk on hapukas-mõrkjas, tsitruseline ja üsa värske.

Keskmisest imevähe kergema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magusakas-hapukas-mõrkja buketiga HEA TASEME rüübe. Selline korralik kuiv ja samas mahlane APA nagu stiil ette näebki ... ja ei kriipsuvõrragi midagi rohkemat või erilisemat
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment