Thursday, March 18, 2021

West Coast Samurai

West Coast Samurai (Mad Scientist, Ungari) prk 0,44 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - American" ja hinnang 3,8 punkti.

Tootjainfo: "Yuzu West Coast IPA"

Keskmist kasvu purk, sildil palmisaar ja kentsakas veealune sõdalane. Valge vaht täidab ligi poole klaasi ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kollane. 

Aroom - oiiii tere YUZU! Seda jaapani tsitruselist on siin lõhnas kohe niiiii palju ja ehedalt, et avame üheskoos sõnaseletuste raamatus sellelt lehelt, kus on kirjas "ekstrakt"

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas, troopilise segumahla taoline. Keskmaiste - tsitrusekoor, olgu selleks nüüd laim või greip, pehme apelsinidžemmiga kaetud kaeraküpsis. Lõppmaitse - hapukas ja mõrkjas, mandariini ja pomelo segune. Järelmekk muutub veidi vürtsikaks, kurgus õhetab mõrkjas-magus tsitruseline päike.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Joogina omaette võiks seda ehk kõveminigi kiita ... kuid no mis loll nali see nüüd "west coast IPA" koha pealt olgu? 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment