Thursday, March 11, 2021

Imperial Florida Weisse #02

Imperial Florida Weisse #02 (Garden, Horvaatia) prk 0,44 l. alc 7,4 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja 4,01 punkti.

Tootjainfo: "Amped up floridaweisse laden with juicy pink guava, strawberry and sweet milk sugar, balanced with piquant limes."

Keskmist kasvu purk, laisalt ja leebelt täpiline silt. Kreemikat karva vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - läbiapistvalt, kuid samas siiski tuhmilt kuldoranž. 

Aroom - jogurt ja guaava. Kui väääga süveneda, siis ilmset on maasikas ka mängus, aga sellise kahvatu aedmaasikana. Laim jääb aga vähemalt lõhnas tabamata, kuid see on paganama meeldiv niikuinii!

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapu ning magus jaaaaa laimine! See, mis jäi lõhnas tabamata, on jub keele otsa peal väga kenasti tunda.

Keskmaitse muutub kehalt matsakamaks, laktoos annab oma ümara soojuse, guaavi troopiline magus-hapu sobib sellega otse oivaliselt. 

Lõppmaitse võtab veel täidlasema, sooja ja päikeselise käsipõsakil asendi ja vaata mõnust kissis silmadel pilvi, kobades maasikakausist uus mammusid põske pista.

Järelmekk - magus-hapu, troopiline ja uippuu-mahlane, šegumahla kontšentraadi taoline lustakas ülevõlline vedelik.

MEEEEGGA. Oi kui lustlik ja imeline ja tore ja mehumahlapäikeseline jook see on! Õllefaktor on muidugi kuskil skaala alumisest otsast miinuspoolele liikunud, aga see pole ju oluline! Kuninglikult lahe haputuletis suvest ja soojusest ja kõigist aiapidude punššidest.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment