Monday, October 11, 2021

Buzz

Buzz (Bevog, Austria). pdl 0,33 l. alc 5,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 3,6 punkti.

Tootjainfo: "We brewed quite many versions of hazy IPAs, but this one is the sum of the greatest hits that we scored during experimenting with different hops, yeast strains and grains. So we took super juicy hops and layered it three times over a super smooth base of malted and un-malted grains. Collision of smooth stone fruit and tropical fruit juicy richness in aroma and taste will assure you big hoppy smile on your face. Super smooth mouthfeel, the richness of taste packed into 5,7 % alc/vol beer. Buzz is a stunning brew. We love it to the (hop) cone"

Keskmist kasvu purk, sildil olevat segadikku iseloomustabki õlle nimi päris hästi :) Valge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib kenakesti, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - mudruselt kollane. 

Aroom - kaikuvalt värske, vaikne ja karge nagu jahe sügishommik, mis on samas täis kukkuvküpseid puuvilju.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja magus. Keskmaitse - mõrkjas-magus, veidi vaigune ja ürdine, kummeli ja raudrohu elementidega. Lõppmaitse muutub karmimalt mõrkjaks, aga samas ka kergelt kreegiselt mahlaseks ja hapuks. Järlmekis hakkab õhetama mõnus mõrkjas-vürtsikas õhetus, tõsted senise värskusetaju veel korrus kõrgemale tasemele.

Keskmise ja mängulise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-magus-mõrkjas-vürtsika buketiga VÄGA HEA TASEME RÜÜBE. Väga värske, mahlane ja nauditav, samas "über"hinnangust jääb puudu see miski, mis muudaks ta teistest erinevaks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment