Wednesday, October 27, 2021

Dark Humor Club Coconut

Dark Humor Club Coconut (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang 90 punkti. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 3,73 punkti

Tootjainfo: "Join our Dark Humor Club, where life is fun and jokes are dark! When life gives you delicatessen of our DHC series is this deep coconuts, you put on Hawaii shirt and bite into this Imperial Coconut Stout!
Another delicatessen of our DHC series is this deep dark and sweet stout. Pair with a rich chocolate cake, hard cheese and try with curry!
IBU 45"

Tegu pole omaette kirjeldusega, vaid võrdlusega viis aastat tagasi tehtud kirjelduse pihta. Lustakas fakt - BB kuupäev kukkus sõna otseses mõttes eile :D

Vahtu on u kolm korda rohkem ja samapalju püsivam. Aroom on vähem röstisem ning selle alt on esile tulnud ka kookosenoot, mida esmaproovimisel ei täheldanud. Keha on joogil muutunud veidi kergemaks, kuid röstine ja liköörine on ta siiski.

Hea meeldetuletus ajast, kui Sori ei keskendunud ülevõlliselt magusatele jookidele, vaid tegi vahele ka lihtsalt väga häid imp-stoute. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment