Friday, October 15, 2021

Sunny D

Sunny D (Mäepea, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo: "Our DDH New England style IPA brewed to warming up every summer party. Brewed with Galaxy, Mosaic & El Dorado hops.
IBU 36"

Väike lihtne pudel, sildil muhedalt retrolik ranna-päikese-vaade. Kreemika varjundiga vahukiht pole küll kuigi püsiv, kuid haakub kenasti klaasiseintele. Õlle värvus - mudruselt tuhmkollane. Aroom on hapukas ja huvitavalt vaarikase nüansiga.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja hapukas ning veidi hammustav. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, kuivapoolne, rauarohke, maasika ja pohlade varjundiga. Lõppmaitse muutub magusamaks ja ümaramaks, veidi tolmuseks ja mudruseks, kuigi vaigune toon selles on ikkagi kena ja nauditav. Järelmekk - magus-mõrkjas, hapuka ja rabaveese karedusega, pisut kuivavõitu ja vürtsikas.

Keskmisest nõks raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja pisut kuivapoolse paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga VÄGA HEA TASEME rüübe! NEIPA üsna õpikujärgne esindaja.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment