Sunday, October 24, 2021

Hop Ottin IPA

Hop Ottin IPA (Anderson Valley, USA). prk 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 93 puntki! Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,56

Tootjainfo: "Hop-Heads, your dreams have come true! Hop Ottin’ is Boontling for "hardworking hops," and they’re surely hard at work in this brew. Hop Ottin’ starts with a strong floral aroma, which winds into a deep and complex body. In an intriguing balance, honey-drenched malts coat rich hop undertones. At length, the hops prevail, with a satisfyingly crisp finish. Hop Ottin’ bites like a cankicky bluetail (Hop Ottin’ bites like a rattlesnake looking for a fight.) IBU 78"

Tegemist pole omaette kirjeldusega, vaid võrdlusega 7 aastat tagasi tehtud kirjeldusega, kui sama õlu liikus siinkandis pudeliversioonis. Vaht on tunduvalt kollakam kui toona, kuid samamoodi püsiv. Aroom on samamoodi huvitav segu värskest leivast, küpsetatud kaalikast ja ürtidest, olles ühteaegu nii vänge kui ka maalähedane.

Maitse - jaaaaaa, vana Gambrinus saab täiesti aru, miks 7 aastat sai kirja "MEGARÜÜBE", sest ta on vaimustavalt jõuline, vängevõitu, intrigeeriv ja omamoodi "vanakooliIPA steroididel". MEGA ta oli ja MEGA'ks ta jääb!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment