Friday, October 8, 2021

No Cars (Passion Fruit, Lime & Vanilla)

No Cars (Passion Fruit, Lime & Vanilla) (Hopfully, Iiri) prk 0,33 l. alc 4,3 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja hinnang 3,73 punkti.

Tootjainfo: "As part of our Sour-Gose Series, this juice bomb was brewed with Pink Himalayan Sea salt, Coriander, and an awesome combo of Passion Fruit, Lime Juice & Vanilla beans, resulting in a smooth, and mouth-watering brew. We added milk sugar to balance out those fruit and tart flavors rounding this summer brew. A cocktail in a tin!"

Väike purk, sildil seeriale omane jalgrattur helelillal foonil.  Kollakas vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid kaob kiirel kohinal ja jäljetult. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom on selgelt soolane, selle foonil on passionvilja klaar ja mahlane hapukus ning laktoosi magusus.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas-soolakas. Keskmaitse muutub magusamaks, mahlasemaks, õrnalt vaniljeseks ja pigem nüüd küll sõstra- või tikrihapuks. Lõppmaitses on tunda vähest mõrkjat vaigust koriandri noodikest, kuigi see on nüüd küll nii õrn, et ilma etteütlemiseta oleks võinud seda ka vanilje enda mõrkjaks elemendiks pidada. Järelmekk - soolakas-magus, küpsete tikrite taoline ja üllataval kombel isegi biskviidine.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-soolakas-magusakas-hapukas-mõrkjas-soolakas-magusaka buketiga HEA taseme rüübe. Jah, gosena täiesti arvestatav tegelane, kuid lubatud lisandid jäävad õhkõrnadeks oletusteks ... mis passionfruidi osas on isegi üllatav, sest see kipub alati kõigis kombinatsioonides domineerima.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment