Sunday, February 13, 2022

Fantom

Fantom (Omnipollo, Rootsi) prkl 0,33 l. alc 6,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 76 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,79 punkti.

Tootjainfo: "Fantom is our dreamy IPA brewed with the juiciest hops we could find. Enthusiastically crafted at our church brewery on Sturegatan 41 in Sundbyberg, Sweden."

Väike lihtne purk, värviküllasel sildil hõbedane peeglike. Kollakas vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - mudruselt mehune kollane. 

Aroom on SUPERvärske, humalakõrvetusega, magus ja mehune, mango ja kookos.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõru-magus, mango ja papaia segune. Keskmaitse - vürtsikas, krõbe, krapsakas ja humalakõrvetusega. Lõppmaitse - vaimustavalt värske, mõru-magus, tubli vürtsika kargusega. Järelmekk - hapukas-mõru, mango ja kookos, puidune ja vürtsikas.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõru-magus-vürtsikas-hapukas-vürtsikas-mõrkus-magus-vürtsikas-hapuka-vürtsika paletiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Supermahlane NEIPA, karm ja mahlane ühekorraga. Maitsevägevuse mõttes topelt-IPA tasemel, joodavuselt ühekordse tasemel. SUPER!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment