Wednesday, February 2, 2022

Kipper

Kipper (Koch, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 18 punkti. Untappd ütleb: "IPA-American" ja hinnang 3,33 punkti
Tootjainfot pole leida

Sai kogemata supermarketi riiulist võetud, kuid selgus, et olen seda 4 aastat tagasi juba hinnanud. Mis seal siis ikka, teeme võrdluse. Vahu- ja värvipilt on täpselt sama. Aroom on aga sootuks parem kui toona, kui siis rääkisin mingist veidrast kuivanud piimatootest, siis nüüd on siin päris korralik vaigune kargus olemas. Sama lugu on ka maitsepildiga – tookordsest kuivanud jogurtitopsist pole jälgegi, see kraam on üsna korralik IPA, millel on suundumusi westcoasterite poole. Noh, veidi pärmine ja saiane ta ju on, aga seda siiski nii vähesel määral, et üldpilt saab siiski kiiduväärne.

Kogemata korduseks sattunud õlu rõõmustas päris korralikult. Kui neli aastat tagasi kirjutasin kokkuvõtteks: „veider ja vastuoluline rüübe“, siis nüüd saab öelda „VÄGA HEA taseme rüübe“. Täiesti ponks IPA, eriti selle pruulikoja kohta. Kindlasti pole see mingi šedööver, aga tubli pruulis ikkagi.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment