Thursday, February 24, 2022

Schooner Or Later

Schooner Or Later (Stu Mostów, Poola) prk 0,33 l. alc 9,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Baltic" ja hinnang 93 punkti. Untappd ütleb: "Porter - Imperial / Double Baltic" ja 4,06 punkti

Tootjainfo: "Our last season’s hit, which we decided to intensify this year and multiply by two. In this beer we used a very aromatic addition: roasted coconut and toasted Palo Santo wood – a delicious and incredibly seductive coconut"

Väike purk, sildil roolirattur :) TUmepruun vaht täidab 4/5 klaasist ja püsib pääääris kaua. Õlle värvus - öisemeremust.

Aroom - KOOOOOKOOOOOS! Kookoskoopa kõlav kaige. Võta sa nüüd kinni, on's see päriskookosest või Sao Palo puidust, aga see lõhn on VÕÕÕÕIMAS!

Esmamekk on raske ja rammusalt magus-mõrkjas. Keskmaitse - röst, kõrbenud puit, vägamagusmelass. Lõppmaitse - suitsubounty! Järelmekk - HÜÜÜÜRATULT suituskookos!!!

GIGA-ÜLEVÕLLIKAS. Siin õlles on kõrbekookost, suitsu-bountyt ja viirukit koos nii palju, et väiksem kookosekirik saaks seda armulauajoogina kasutada aastajagu.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment