Tuesday, February 15, 2022

Gold Tripel

Gold Tripel (Corsendonk, Belgia). pdl 0,33 l. alc 10,0 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Belgian Ale - Strong Pale" ja hinnang 72 punkti. Untappd ütleb: "Belgian Tripel" ja 3,7 punkti

Tootjainfo: "This beer has hops aromas on the nose with spices and fruit notes. Spice on the palate with well-balanced bitterness lingering in the finish
IBU 30"

Väike lihtne pudel, pudeli kujundus on seekord teistest sama sarja omadest eristatav. Valge vaht täidab 2/3 klaasist ja psüib üsna kenasti. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on belglase kohta üllatavalt leebe, heinane ja vaid kergelt karamelline.

Esmamekk on keskmisest suti raskema kehaga ja magus-vürtsikas ... selle sõna keeleotsalt kihelevas mõttes. Keskmaitse - mõrkjas, puuviljane, kuivatatud virsikute ja pihlakate segune. Lõppmaitses lööb suu lahmatavalt täis seda pesuehtsat belgia karamelli, kommisuhkrut, veidi velki, kuivatatud datleid ja pisut valget pipart. Järelmekk - hapukas-mõrkjas ja karamelline, heinane, puidune ja väsinult vaigune.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, magus-vürtsikas-mõrkjas-magus-hapukas-vürtsikas-hapukas-mõrkja buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Belgia klassika, kuid paradoksaalsel moel on selles ka annus nõrkust ... et jah, kvaliteetne; jah, ootuspärane; jah tubli sooritus ... aga mitte midagi erilist :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment