Saturday, August 29, 2015

Drunken Sailor


Drunken Sailor (CREW Republic, Saksamaa) pdl 0,33 l. alc 6,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: IPA ja hinnang 87 punkti.

Tootjainfo: "Zutaten: Wasser, Gerstenmalz (Pilsener-, Münchener- und Karamellmalz), Hopfen (Herkules, Citra, Cascade, Simcoe), Hefe."

Väike lihtne pudel, lihtsavõitu sildikujundus. Hõre valge vaht täidab ligi pool klaasi, kuid see kaob päris kiirelt. Õlle värvus - kirkalt tumekollane. Aroom on võluvalt puuviljaselt ja mõrkjalt raskepoolne, selle taga hõljub intensiivne karameljas biskviit.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehag ja intensiivselt mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on hapukas-magusakas, väga meeldivalt vaigune ja leivane, linnasetihe ja tsitrusekoorene. Lõppmaitse linnaselisus meenutab üllataval moel juba odraveini, ehkki kraadid ei laseks seda kudagi eeldada, Järelmaitses leidub kamalutäis rosinaid ja kolm pihlakamarja, võilillevein ja killuke marmelaadi ... see on üks väegadi vahva kooslus!

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja õlija paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga Übertasandi rüübe! Äärmiselt linnasetihe ja seetõttu veidi stiilist väljas, kuid igal seitsmek juhul vägagi mõnus suutäis, mida võtaks teisegi. Kitsejuustuga grillitud suvikõrvitsat tahaks siia juurde.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment