Tuesday, August 25, 2015

Fruitful Life Citrus IPA


Fruitful Life Citrus IPA (Baird, Jaapani) pdl 0,33 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: fruit beer ja hinnang 89 punkti.

Tootjainfo: "Citrus reigns in this daidai fruited and US Pacific Northwest hop dominated India Pale Ale. The citrus character is bright, zesty and quenching."

Väike lihtne pudel, segadusseajavalt ühetaoline sildikujundus kogu seerial. Erkvalge vahukiht  täidab üle poole klaasi ja on väga püsiv. Õlle värvus - uduselt oranžikas-kuldne.

Aroom on super-puuviljane ja mahlane, mõrkjas-magusakas, meenutades mandariine ja kumkvaate.

Esmamekk on keskmise kehaga ja agaralt mõrkjas-magusakas. Keskmaitse ... vau ... see on KUMKVAAT! Mahlane, mõrkjas, keelt parkiv, kõrvulukustav kumkvaat! Lõppmaitse ajal jääb mulje, et apelsini agar mõru väikevend vallutab kohe kogu su keha ja isegi laubale kerkiv higi pärlendab apelsiniõlina. Järelmekk plõmatab keelepäral juba tõsise mahlapommina ... no ausalt öeldes sellist laviinina mõjuvat mõruapelsini tunnetust pole ammmmmu tajunud!

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-segaselt-mahlaka buketiga ÜBERRÜÜBE! Kumkvaat kuubis. Või siis ikka klaasis. Ja keelepäral kaaaua aega taaruv ja jorisev. Kuid keel on selle üle vaid rõõmus ja rõngas.
-----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment