Tuesday, August 18, 2015

Gose To Hollywood


Gose To Hollywood (To Øl, Taani) pdl 0,33 l. alc 3,8 %vol. Ratbeeri liigimääratlus: "gose" ja hinnang 86 punkti.

Toojainfo: "Style: Gose with Oranges
Malts: Pilsner, Biscuit, Cara Pils, Wheat, Unmalted Wheat
Hops: Citra
To Øl got starstruck. This is how we went to Hollywood. Salty, sour, light gose brewed with the best fruits California can offer. Best consumed on warm summer days or on the red carpet."

Väike lihtne pudel, sildil teleka testekraan.Valge vaht täidab pool klaasi, olles hõre ja üsba püsimatu. Õlle värvus - õrnalt uduselt kollane. 

Aroom. Krääääks. Oi see on kiiksuga värk. Soolane ja hapu. Tsitruse ja lillelõhnaline õhuvärskendaja. Saate aru, kuhu ma sihin? :)

Esmamekk võtab vaikselt ohkima. Issver kui hapult see keeleotsa ründab! Keskmaitse kribib küünekestega mööda keelelage ja voldib keelekülgedest lennukeid Hapu noh! HAPU! 

Lõppmaitses tuleb esile soolasem pool ja üllataval moel muudab see koos apelsini magus-mõrkjusega kogu pildi leebelt mõnusaks. Järelmekk taandub imeliseimal moel juba tsitruse-tsukaadiks, millele on tilgake merevett sisse segatud.

Kergepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, HAPU-soolakas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-soolakas-hapuka buketiga Übertasandi friigikas. Ülevõlli gose. Põrutavalt mitmekihine ja kummaliselt köitev jook. Aga no see aroom. No see aroom! Seda peate ise tundma!
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment