Sunday, January 17, 2016

Freudian Slip


Freudian Slip (Evil Twin, US) pdl 0,33 l. alc 10,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "barley wine" ja hinnang 97punkti!!

Tootjainfo: "Did you also at some point in your life get seduced by promising words like ’probably the best in the world’, ’it works every time’ etc.? This American Barley Wine Ale says it how it is. It’s intense, attention seekingly hoppy, and definitely your kind of beer. A beer with a big ego, drive and a huge thirst for recognition."

Väike lihtne pudel, lillakal sildifoonil lihtne kujundus. Sentimeetrine kollakas vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuivatatud maasika tuhmpunane. Aroom on odraveinile sobivalt soe, kleepjas, alkoholine ja täis pakitud kuivatatud puuvilju. 

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja magusakas ... naksates tasakesi keeleotsa nagu sõbralik kassipoeg. Keskmaitses saab kassike hoogu juurde ning keel tunneb juba tugevamaid käpalööke, mis jagavad vasakule ja paremale rummis leotatud kuivatatud viigimarju. Lõppmaitse on veidi vintis, kallab kokku kreegikompoti ja meeveini ning tilgutab samasse ka veidi benediktiini. Järelmekk on kuivapoolne, mõrkjas-vürtsikas ja tatramee taoliselt kirbe-magusakas.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja õlija paletiga, magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-magusaka buketiga Übertasandi rüübe. Vägagi maitsetiinne, kuid pisut liiga selgelt alkoholine. Pakkuda väikestest kristall-klaasikestest koos kreemikoogikesega.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment