Wednesday, January 27, 2016

Rasputin Bourbon BA


Rasputin Bourbon BA (de Molen, Holland) pdl 0,33 l. alc 11,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: imperial stout ja hinnang 99 punkti!!!

Tootjainfo: "Indigrients: water, barley malts (pils, caramel, chocolate), bitter hops (premiant, saaz), top fermenting yeast. Barrel aged on Bourbon barrels.
EBU 46"

Väike lihtne pudel, tehniline sildikujundus. Vähene kreemikat karva vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - sügav tumepunane.

Aroom - ooojaa ... seda vaniljest ümarat küllust on siin kohe kolme vaadi jagu. Ausalt öeldes meenutab see pigem luksuslikku odraveini kui imperial stouti, kuid megahea on see igatahes!

Esmamekk on raske kehaga, magusakas-mõrkjas, portveinine ja kohvine. Keskmaitse ... mõmmmmm. Nnnnosamumeie kui raskelt luksuslik see kraam on! Melass ja kohviliköör, kreegimarmelaad ja orelihääl, senitundmatu usulahu venivahäälne palveümin ja põlvinõksutav näppe nipsutav õõtsumine sinnajuurde.

Lõppmaitse. Ma pakiks oma kohvrid ja sõidaks sinna saarele, kus selle hull-usu pesa on. Sest vaata see on hää, kui su maitsemeeled selili viskavad, päikeseprillid ette panevad ja keelduvad ühtegi muud emotsiooni edastamast kui et "umbehää on peremees, umbehää!"

Järelmekk. Kas sa "Kääbik" oled lugenud? Vaat see on seesama asi, ainult et tagurpidi. Et hull seiklus enne ja väikekodanlik eine õuemurul pärast. Ja mäetroll on tegelikult kah päris muhe tüüp, kellega klaasi taga asju arutada.

Naftase kehaga, õlija paletiga, meelimätsivalt õndsaliku tumeküllusliku buketiga MEGATASANDI RÜÜBE! Midagi mõistlikku ma ei ütle, sest meeled on läinud ... ja ilgelt rahul sellega! 
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment