Monday, January 4, 2016

Lion Lager


Lion Lager (Lion, Sri Lanka) pd 0,625 l. alc 4,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Premium Lager" ja hinnang 8 punkti.

Tootjainfo: "Ingredients: Water; Barley malt; Hops, Yeast.
We’ve been brewing Lion Lager in Sri Lanka since 1881. Lion Lager is made from the very best ingredients - it’s malty, refreshing, and natural tasting. This is a beer of character for people of character. "

Kopsakas kummalises suurusjärgus pudel, kuld-mustal efektsel sildil lõvi. Foolimkaelus ja kogu kujundus on noobel ... kuid kogemus ja reklaamtekst koos RB hinnanguga lubavad halba.

Sõrmepaksune helevalge vahukiht kaob päris kärmelt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on õrnalt ja lihtsalt saiataoliselt magusakas, pikemal sissehingamisel tuleb esile ka mõrkjamat murust tooni.

Esmamekk on kerge kehaga ja õrnalt maguskas. Keskmaitse on mõrkjas-magusakas, sepikuliselt linnaseline. Lõppmaitse hapukas-magusakas mekk on klaar ja kirgas ... kui võtta aluseks premium laagrite tasand. Järelmekis kõditab keelenurki põgusaks viivuks hapukas vürtsikus, mõrkjas foon jääb päis kargelt kurku.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-hapuka buketiga löövalt lihtne, aga täiesti kvaliteetne pretensioonitu janujook. Sri Lanka kuumas kliimas larbiks seda ilmselt mõnuga, siin ja praegu aga paneb õlgu kehitama.
-----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment