Wednesday, May 17, 2017

Chilsner


Chilsner (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Spice/Herb/Vegetable" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Spiced pilsner
Mis saab, kui panna kokku chilli ja pilsner? Eks ikka Chilsner. Klassikaline karge laager on saanud endale seltsiks parajalt tulise pipra. Tulemuseks on mõnusalt karastav ja ergutav jook, mis sobib grillilt tuleva hea ja parema kõrvale.
Pilsner ja Chill. Peace."

Väike lihtne pudel, sildil suitsetav tšilli. Sõrmepaksune erevalge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroomis on mõnusalt tšillit ... ja kuivatatud ube!?

Esmamekk on kerge kehaga ja vürtsikas-magusakas. Keskmaitses muutub tšilli märgatavamaks ja esile tuleb lõhnast tuttav kuivatatud uba. Lõppmaitses muutuvad oad hernesteks ... nojeerum kui veider :) Järelmekis õhkab kogu suu ja ka neel mõnusalt tšillist.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, vürtsikas-magusakas-vürtsikas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-vürtsika buketiga veidravõitu rüübe. Tšilli eest 5+, aga see oa-herne segu on ikka tõepoolest kummaline ... aga noh, polegi vaja soolaube juurde tellida :)
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment