Tuesday, May 30, 2017

Miss Haizon (2017)


Miss Haizon (2017) (Kalamaja, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "saison" ja hinnang 58 punkti.

Tootjainfo: ""Miss Haizon" on Belgia ja Prantsusmaa juurtega suvine saison-stiilis õlu, mida rikastavad koriander, ingver ning apelsinikoor. Terviseks!"

2015.a versiooni kirjelduse leiab siit

Väike lihtne pudel, rohe-valgel sildi lipsutet osa naisest :) Võrreldes eelmise versiooniga on lips värvi muutnud ja saanud juurde kirja "dry-hopped saison" Sõrmepaksune erkvalge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kollane. 

Aroom on mõnus-mõnus-mõnus! Päikeseline, vürtsikas, sädelev, koriandriselt vaigune, mahlane ja ergas nagu väike armas kassipoeg päikeselaigus.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-hapukas-vürtsikas. Keskmaitse lisab siia veidi apelsinist mõrkjas-magusat mahlasust ja paneb silmad vaikselt sädelema ... sest no kuidas sa mängid kassikesega ilma naeratamata! Lõppmaitse hapukas vürtsikus paneb keelenurgad surisema ja süljenöörmed tööle, soovides kohe uut lonksukest tunda. Järelmekk on mõrkjas, vaigune, magusakas ja naeratav.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magusakas-mõrkjas-hapuka buketiga Übertasandi rüübe! Klaasitäis päikest ja suvi poeb põue, siia juurde soovitaks kergeimat suvist kanašašlõkki sidruni-mee marinaadis. Aga tootjal soovitaks teha RB'sse uus kanne, see jook on piisavalt erinev, et väärib nö puhtalt lehelt hinnagute kogumist.
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment