Sunday, April 25, 2021

Малиновый Ламбик

Малиновый Ламбик (Medovarus, Venemaa) pdl 0,33 l. alc 5,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Mead - Melomel / Fruited" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Mead - Melomel" ja 3,18 punkti

Tootjainfo: "Насыщенный малиновый вкус, отправляющий вас в атмосферу ягодного леса. Наш ламбик полон вкуса и аромата, он невероятно лёгкий и отлично подойдёт к творожным сырам, сливочным десертам и блюдам из птицы.
В состав этого напитка входят настоящий мёд и натуральный малиновый сок, что делает малиновый ламбик Медоварус уникальным продуктом - свежим и насыщенным."

Väike lihtne pudel, tuhm fooliumkaelus ja vaarikane-omamoodi efektne sildikujundus. Roosakas vaht kaob hetkega. Joogi värvus - kirkalt kirsipunane. Aroom on ebaloomulikult ülevõli võimendatult vaarikane. 

Esmamekk on magus ja siirupine. Keskmaitse muutub karamellisemaks ja mõrkjamaks, kuid ikkagi magusaks nagu odav poola siirup. Lõppmaitse - keeltparkiv, mrõkjas-magus, karamellsuhkru ja poola nätsu segu. Järelmekk on kuiv ja kõrvetatud kirsimoosi meenutav.

Vana Gambrinus võiks selle kõige kohta kasutada vene mereväes õpitud sõnavara, kuid siis oleks lugejal vaja seletavat sõnaraamatu kõrvale. Kurbusega kujutab ta ette, nüüd kasvab üles mingi seltskond jungesid (odav + magus jook ju), kes arvab, et see ongi see õige lämbik. Nii nagu "see õige siider" on Fizz ja "õige šampus" on Rižkoje. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment