Friday, April 16, 2021

Habanero 2020

Habanero 2020 (À Tue-Tête!, Šveits) pdl 0,375 l. alc 6,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Flavored - Other" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja 4,18 punkti

Tootjainfo: "Barrel aged red sour ale, with locally grown habanero peppers.
Spicy vintage, beware!!!"

Keskmist kasvu pudel, kentskalt minimalistlik sildikujundus. Tumekollane vaht kohiseb kiirelt olematusse. Õlle värvus - vähese uduvinega kuldpruun. 

Aroom. Oiii. Saraisk kui lahe. See lõhnab nagu ... tadaaa ... nagu habaneero! Nagu paprika ja tšilli ja habaneero. Värskelt hakitud, kokku segatud ja siis kiirelt üle leegi lastud habaneero!!

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga, hapukas-magusakas ... ja aeeeegamisi tuliseks keerav. Keskmaitse - issver-sussver, see maitseb nagu tšilli ja paprika ja melon, uskumatult värske ja ehe kombo! Kukal hakkab soojaks minema ja naeratus kipub kõrvu katma. 

Lõppmaitse - taevane arm, paprikamarinaad tšilliga! Parim marineeritud tšillipipra marinaadivedelik!!!

Järelmekk. See on suisa uskumatu, MISSSUGUSE VÄRSKUSE ja erksuse ja toreduse laine see õlu üle sinu keele, läbi seljaaju ja kuklakarvade siristab!

FENOMENAALNE KOSMILISE VÄRSKUSEKEHASTUSEGA TŠILLIÕLU! Absoluutselt arusaamatu ja uskumatu ja erakordne, kuidas on saavutatud efekt, kus nii nina kui keel kinnitavad, et kogu see vürtsikas-õhetav värskus on just alles mahlapiisakesi purskavalt lahti lõigatud!
---
pilt isetehtu

No comments:

Post a Comment