Monday, April 12, 2021

Low Flow

Low Flow (Axiom, Tšehhi) prk 0,5 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang 47 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja hinnang 3,48 punkti

Tootjainfo: "In this new easy drinker of ours, it's the tricky mix of grains that provides a sound backbone, clearing the stage for the as-fresh-as-possible classic hops to shine! When it comes to the classics, there is always a lot of innovation and creativity possible, and this beer is proof of that.
IBU 20"

Keskmist kasvu purk, sildil toimub piknik murul. Kollaka varjundiga vht täidab üle poole klaasist ja püsit veidike. Õlle värvus - mehuselt kollane. Aroom on magus, üleküpsenud ananassi taoline ja õrnalt humalase torkega. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse muutub hapukamaks ja veidi vesisemaks. Lõppmaitse - linnaseline ja veidi tolmune, kuid pisukese humalakribinaga keelekülgedel. Järelmekk - hapukas-mõrkjas, vürtsikas ja iselibisev.

Keskmisest tripsu kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga nii ja naa rüübe. Kui sildil oleks määratlus "session NEIPA", siis kiidaks seda isegi heaks, nö täisväärtusliku NEIPANA jääba aga mittemidagiütlevaks - aga väga kergelt joodav ja isegi mahlane on see kraam ikkagi.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment