Wednesday, April 28, 2021

Pie Me A River

Pie Me A River (Frontaal, Holland) prk 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja 3,56 punkti

Tootjainfo: "Lemon Meringue Sour
IBU 14"

Väike purk, sildil ... eee ... nõrgub midagi kellelegi kuhugi :D Kollakas pöidlapaksune vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - tuhmilt tumekollane. Aroom on hapu ja sidrunine, aga ka veidikese kõrbemise äärel oleva küpsemise lõhnaga. 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja jämedalt magus-hapu. No kohe ikka töntsakalt ja totsakalt magus ja hapu

Keskmaitse - sidrunišerbett ... kuigi kirjas on sidrunibesee. Aga selline üsna naturaalselt ja äratuntavalt sidrunine, kreemine ja magustoidulik. 

Lõppmaitse muutub veidi mõrkjamaks ja tuletab taaskord meelde mingit magusat, mille küpsetamine on veeeeidikese liiga pikaks veninud, selline vaevutabatav kõrbemise algeke on man. Järelmekk - jämedalt magus-hapu, maitsetihe ja matsakas.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja matsaka paletiga, magus-hapu-mõrkjas-hapu-magusa buketiga Ülevõllikas. Et kui tahetakse sulle öelda: "dessert", siis öeldakse seda ikka täie häälega, kuid õnneks ka koos sama jämehäälse hapuga, nii et üldmulje on väga hää.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment