Wednesday, April 14, 2021

Monkey

Monkey (Stu Mostów, Poola) prk 0,44 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja 3,6 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "A sweet and sour beer brewed with the addition of wheat malt, oat flakes and lactose, and huge amounts of bananas, lychee puree and lime juice. Don't wait - drink fresh! It is then that it will fully repay you with its intense aroma reminiscent of tropical sorbet, a multivitamin and fresh lychee fruits. A sunny memory of summer in a can!
IBU 8"

Keskmist kasvu purk, sildil nimeandja :) Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib päris kenasti. Õlle värvus - mehuselt kollane. 

Aroom. Oi. Smuuti! Smuuti, milles on mudrustatud muru, banaan, õunad, kookos, laktoos, sidrunhein, mango ja laim!!

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja kreemiselt hapu, magus, puuviljane, mehune ja toredakesekene! Keskmaitse - uhhhhh, kookose-vanilje-laimi-laktoosi niiii võimsalt vitamiinine kokteil, et tunned, kuidas oimukohad lähevad soojaks :D 

Lõppmaitse - jemmm-džemm-jämm-smuuti! See kraam PEAB olema tervislik ja toniseeriv ja munepraadiv ja kodukoristav ja üleüldse isemulisev energiapomm. Järelmekk - kogu peanahk kuni seljakarvadeni liigub üllatusest ja heldimusest ja arusaamatusest .... see kraam on tihhhhhheee!

FRIIGIKAS. Tervisetooja. Mõistuselahutaja. Vitamiinikokteili kontsentraat!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment