Monday, April 26, 2021

Hybrid Treats Vol.1: Cinnamon Bun & Coffee

Hybrid Treats Vol.1: Cinnamon Bun & Coffee (Sori, Eesti) prk 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja hinnang 4,03 punkti

Tootjainfo: "Breakfast for dessert? Or dessert for breakfast? Here at Sori we believe that mealtimes are an outdated social construct used to shame people who rightly wish to indulge their sweet tooth at any time of day. Don’t be afraid to get your fingers sticky, and dive into the decadent combo of creamy espresso and sweet, indulgent, bakery fresh cinnamon bun in the velvety goodness of this Imperial Pastry Stout."

Väike purk, sildil glasuuritud saiake. Tumekollane vaht täidab kolmandiku klaasist ka püsib üsna kaua. Õlle värvus - sünkpunane. 

Aroom. ommmm. Kohvi-ommmmmmm. Kohvi ja karamell ja kohvikaramell ja tuhk ja röst ja soojus. Magus soojus.

Esmamekk. Jäme, magus ja soe. Tihke. Liköörilik. Kohviliköörilik. Ergastav.

Keskmaitse. Kohviliköör tuha ja kõrbenud rosinatega. Kõrbenud kaneel. Mõtelda. 

Lõppmaitse. Kaneeli-nastoika ja kreegikompott. Tumenev pilk ja enesessevaat. 

Järelmekk. Pähkliliköör kuivatatud maasikate ja datlitega. Viigimarjadžemm kohviga. Tuled võib kustu lasta, piisab sinu sisemises leegist ja teadmisest, et teisel pool lauda on keegi, kes on valmis sind kuulama, vastates võibolla vaid sügavate hingetõmmetega. Rohkem polegi vaja.

Ülevõlline. Kakskendkaks korda ülevõlline. Nagu kogu see seeria. Sori'lased on teinud selle seeria õigesti. Ühtemoodi kontsentreeritult magusad ja lubatud maitsete poolest pillavalt rikkad. Sellel seerial on oma lisaväärtus. Iga jook omaette paneks ehk hämmelduma, et milleks selline priiskamine ja maitsetihetsemine. Kuid seeriana on see kõik kokku kontseptuaalne.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment