Tuesday, April 6, 2021

Florida Weisse #04 (Peach / Apricot / Papaya)

Florida Weisse #04 (Peach / Apricot / Papaya) (Garden, Horvaatia) prk 0,33 l. alc 4,7 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored / Catharina Sour" ja 60 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Berliner Weisse" ja 3,73 punkti.

Tootjainfo: "Our Florida Weisse base loaded with tropical papaya and layered with sweet apricot peach and vanilla
IBU 9"

Väikest kasvu purk, laisalt ja leebelt triibuline silt. Kollane tihe vahukiht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - mehuselt tumekollane. Aroom on mahlaselt troopiline ja hapukalt jogurtine.

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja mahlaselt hapu. Keskmaitse - magus-hapu, papaia ja mahlane aprikoos on mõõdukalt tunda. Lõppmaitse muutub pisut mõrkjamaks ja pooltoore virsiku taoline parkivus tõmbab keeleküljed mõnusalt kurdu. Järelmekk - mõrkjas-hapukas ja sueprmahlane.

Keskmisest sudikesekene kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-magus-mõrkjas-hapu-mõrkjas-hapuka buketiga VÄGA HEA TASEME rüübe. Suurepäraselt mahlane janukustutaja, ainult et lubatud puuviljade äratundmisega võis jänni jääda. Igatahes on õllefaktor üsna nullilähedane :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment