Saturday, June 29, 2019

Call Of Cthulhu


Call Of Cthulhu (In Peccatum, Hispaania) pdl 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "Strong Ale - American" ja hinnang 77 punkti. Untappd ütleb "Red Ale - Imperial / Double" ja 3,68 punkti

Tootjainfo: "Brewed with Galaxy and Equinox hops. Double dry hopped with Galaxy.
IBU 90"

Väike lihtne pudel, sildil kolekoll :) Tumekollane vaht täidab pool klaasist ja püsib kaua, haakudes üsna kenasti ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt punane. Aroom on mõrkjas-hapukas, veidi metalline ja karamelline, kuivatatud kibuvitsa ja vaarikate segune.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas-mõrkjas, karamelliselt marjane. Keskmaitse on hapukas, roostene ja röstine, puidune ja rauarohke. 

Lõppmaitse ... hmm ... kas nii võiks maitseda roostetanud maasikas?  Vürtsikas-hapukas ja tugevalt roostene. Järelmekk toob juurde pisut toorest kakaomekki, justkui järaks 90%st mõrušokolaadi.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga HEA taseme rüübe. "Imperial red ale" - võta või jäta, sihuke ta ju olema peabki. Aga noh kuidagi moodi eriliselt nautida seda kah ei oska.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment