Monday, June 24, 2019

WRCLW Pils


WRCLW Pils (Stu Mostów, Poola) pdl 0,5 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener / Pils / Pilsner" ja hinnang 37 punkti. Untappd ütleb: "Pilsner - German" ja 3,42 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Bottom-fermented beer with light straw color. Maltiness is counterbalanced by the herbal aromas of German hop varieties. Classic Pilsner for every occasion.
IBU 35"

Väike lihtne pudel, sildil geomeetriline habemik :) Erkvalge vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on lihtne ja linnaseline. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse muutub mõrkjamaks, toorepoolseks ja linnastamata viljaterade sarnaseks. Lõppmaitse tõstab mõrkjuse kõrvale hapukas-magusaka tasakaalustava külje. Järelmekk on hapukas-mõrkjas ja kauakestev, pikkamisi tuleb esile ka saksa humalate vürtsikas noot.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga Hea taseme rüübe. Üsna klassikaline pilsner, aga meelde ei jää kah millegi poolest.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment