Sunday, June 9, 2019

Fl0wer


Fl0wer (Pump, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Bière de Garde / de Mars" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Bière de Garde" ja 3,53

Tootjainfo: ""Fl0wer" on Biere de Garde stiilis 6,2% alkoholiga, linnaseline klassikaline belglane, esimene versioon kolmikseeriast. Samast virdest tehtud õlled "Flow3r" ja "F7ower" küpsevad praegu Anderson's Craft Beer poolt kasutusel olnud "RedRum" vaatides. Nende õllede esitlused toimuvad alles siis, kui me oleme nende küpsuse ja maitsega rahul.
IBU 20"

Väike lihtne pudel, sildil muru ja lilled. Kollaka varjundiga sõrmepaksune vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. 

Aroom on vääääga huvitav ja intrigeeriv - omamoodi agressiivselt magus-hapukas ja vürtsikas, võine ja kihisev, teeseenejoogi ja tabletist tehtava mullijoogi, energeetiku ja kukekommi sugemetega.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-vürtsikas. Keskmaitse ... hmmm ... kartong ja limonaad ... kuidas need kaks asja kokku kõlavad??? Lõppmaitse - üle leegi käinud banaan. Järelmekk on belgiapäraselt magus-vürtsikas, meenutades odavama otsa triple-tüüpi kraami. 

Keskmisest suts raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja veidi õlija paletiga, magusakas-vürtsikas-hapukas-magusakas-magusakas-vürtsikas-magusaka buketiga kummaline, aga siiski meeldiv rüübe. Võine ja kartongine, triple ja belgia blonde segune, karamelliseeritud banaani nüanssidega ... no nurki ja tahke on palju, aga isegi belgia õllede austajana ei oska vana Gambrinus sellest joogist vaimustuda. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment