Saturday, June 29, 2019

Cowboys From Hops


Cowboys From Hops (In Peccatum, Hispaania) prk 0,33 l. alc 8,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "IIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang 72 punkti. Untappd ütleb "IPA - Imperial / Double" ja 3,75 punkti

Tootjainfo: "American Imperial IPA brewed with Summit, Simcoe and Citra hops.
IBU 180"

Väike purk, sildil kaks kolpa. Valge vaht täidab 4/5 klaasist ja püsib väga kaua, haakudes ka tiheda pitsmustriga klaasiseintele. Õlle värvus - õrna teralise hõljumiga kuldne. Aroom on raskelt puuviljane, üleküpsenud mango ja maracuja mõrkjas-magusa ja õrnalt lääge noodiga.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja mõrkjas-magus, vaigune ja puuviljane. Keskmaitse võtab vürtsikama jume, keelekülgi kõditab mõrkjas ja karge värskus. Lõppmaitse on magus, veidi nätske, mango ja ananassi taoline, segatuna seedermänni vürtsikas-magusa vaiguga. Järelmekk ilmutab hapukamaid, puuviljasemaid ja marjasemaid noote, jätkates aga samas ka mõrkja ürdise vaiguse tasandiga.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-hapukas.mõrkja buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Sihuke isasepoolne IPA, mille 180 IBU on suurepäraselt tasakaalustatud. Mõnuga joodav kraam, kuid seda siiski humalapeadele.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment