Saturday, June 1, 2019

Tuk Tuk Drama


Tuk Tuk Drama (Põhjala, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Milkshake" ja hinnang 75 punkti. Untappd ütleb "IPA - Milkshake" ja 3,74 punkti.

Tootjainfo: "Collective Arts collab - a milkshake IPA with mango and blood oranges"

Väike lihtne pudel, sildil veidi lössis veriapelsinid. Valge sentimeetrine vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - hämuselt tuhmkollane ja mehune. Aroom on leebelt ja meeldivalt troopiline, mõlemad lubatud viljakesed on täiesti kenasti tunda.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-hapukas, keeleotsa veidi kõrvetavalt humalane. Keskmaitse keerab hapule poolele mõne vindi peale, tõstab joogi mahlasuse pjedestaalile, humalakõrvetus hakkab liikuma kirbesse külge. Lõppmaitse käänab mõrkjamasse külaserva, ehkki magus-hapu jääb domineerima. Järelmekk kihiseb ootamatult tiheda, lausa limonaadise sirinaga keelepäral.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-hapukas-kirbe-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magus-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. NEIPAde piiripealne juhtum, kus roppumoodi mõnus-mahlane troopilisus piirneb kirbuse kõrbega, aga õnneks ei kaldu veel üle rajajoone.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment