Saturday, June 15, 2019

Citrabot


Citrabot (In Peccatum, Hispaania) prk 0,5 l. alc 9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "IIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang 45. Untappd ütleb "IPA - Triple" ja 3,8 punkti

Tootjainfo: "Triple IPA with 23g/l of Citra. Juicy, hazy and super tasty!
IBU 80"


Väike purk, sildil humalahumanoid. Üllatavalt vähene vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - hämune ja mudrune, hallika varjundiga. Aroom kõigub kuskil hea ja halva vahepeal, ühest küljes mango-kõrvitsa püree, teisalt niisked villased sokid. 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magusakas ning keeleotsa veidi kirbelt purev. Keskmaitse muutub mõrkjaks, vaiguseks, vürtsikaks ja omandab kummalise kampoli-laadse kõrvalnüansi. Lõppmaitses kõrvetab keelt kirbe vailge pipra taolise ägedusega. Järelmekk õhkab taas seda koerakarva mis lõhnastki tuttav ning mõistagi peatooniks on humalapeks.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja veidi õlija paletiga, magusakas-vürtsikas-mõrkjas-kirbe-hapukas-mõrkjas-kirbe buketiga kummaline jook, mille ülevõlli humalakogus muudab ta raskelt joodavaks ning koerakarvane-kampoline äraspidine toon ei muuda seda klaasitäit törtsugi meeldivamaks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment