Thursday, June 20, 2019

WRCLW Cherry Eisbock


WRCLW Cherry Eisbock (Stu Mostów, Poola) pdl 0,33 l. alc 10,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Bock - Eisbock" ja hinnang 66 punkti. Untappd ütleb: "Bock - Eisbock (Traditional)" ja 3,71 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "The first beer in the Brewery Brewery is frozen. This amber lager, rich in notes of caramel, toast, dried fruit, was enriched with Polish 100% juice pressed from cherries. All of these aromas were intensified by freezing water and separating its crystals from the concentrated beer. Thanks to this process, we have achieved the effect that is unavailable in the classic method of brewing strong beers.
IBU 48"

Väike lihtne pudel, sildil ... miski mõis? Punakaskollane vaht täidab pool klaasist ja püsib üsna mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt murelipunane. 

Aroom. Oi. Koorekaramell! Võikreem ja kompotikirss. Kirsimoosiga võiküpsis.

Esmamekk on raskepoolne ja toekalt magus-hapu. No sihuke kirsikompoti magus-hapu. Väikese kaldega metskirsi poole.

Keskmaitse muutub röstisemaks ja linnaselisemaks. Väga hea doppelbocki röstpähkel ja tihke biskviit. Pähkliküpsis kirsipovidloga. 

Lõppmaitse. Imeilus. Kaks täidlast kaunitari käsikäes vaatamas koos loojangut. Biskviit ja kirss. No kas pole ilus?

Järelmekk. Kui te arvate, et need kaks ei võiks astuda hõlmik-koosellu koos pähklite, rosinate ja portveiniga, siis olge sel arvamusel. Vana Gambrinus loeb ise sõnad peale ja õnnistab ja kutsub neid kõiki patule.

Rööbiti paiknev isend. Üldmulje MEGA. Jah, liigagi dessert. Jah, ülemäära-ülevõlli-üleilma. Aga vaadake mu noored sõbrad ja muidu pahakspanejad - liialdused on ilgelt head. Seni kuni nad on head, eksju! Et mõnikord ei tee liig liiale liiga.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment