Tuesday, July 18, 2023

Carib - Blue

Blue (Carib, Trinidad & Tobago) prk 0, 295 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - Strong" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Lager - Strong" ja hinnang 3,19 punkti

Tootjainfo: "Carib BLUE is a proper tribute to our Iconic Carib Lager. It is a premium, higher alcohol version that captures the excitement of Carib, with added sophistication that respects over 70 years of brewing heritage - inspired by the blue colour in our brand and the blue of the ocean that surrounds us."

Väike purk, tehniline kuid samas esteetiline sildikujundus. Pöidlapaksune valge vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on mass-tootmisele omase kergelt plastmassise noodiga, kuid siiski pigem neutraalselt üldõllelik kui et ebameeldiv.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus. Keskmaitse - magus, veidi nätsukommilik, kuid õnneks ka vähekese mõrkja servakesega. Lõppmaitse - hapukas, plastiliinine, kuid täiesti talutaval moel. Järelmekk - mõrkjas-magus, linnaseekstraktine ja õrnalt alkoholine.

Keskmise kehaga, keskmise karboga, keskmise olekuga täiesti keskmine masslaager. Vana Gambrinuse ootused olid madalamad kui muru ja võibolla seetõttu polegi hinnang üldsegi mitte negatiivne. Jah, juurde ma seda ei sooviks, aga klaasitäie võib täiesti ära juua ilma katki minemiseta
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment