Thursday, July 6, 2023

Sori - California Hustler

California Hustler (Sori, Eesti) prk 0,44 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,53 punkti

Tootjainfo: "California Hustler is a playful New England IPA that draws inspiration from beneath the palm trees of the Pacific Coast. Hop classics Citra and Azacca dance hand in hand to the rhythm of the Pacific waves in this smooth, fruity and hazy IPA. Its flavor profile is bursting with citrus and tropical fruits, offering a soft mouthfeel"

Keskmist kasvu purk, ülivärviline loojanguline sildikujundus. Erkvalge vaht täidab veidi üle poole klaasist, on üsna püsiv ja haakub veidi ka klaasiseintele. Õlle värvus - vesiselt mudruselt kollane. Aroom on meeldivalt mõru-magus, tsitruseline, ehk kõige rohkem kumkvaate meenutav.

Esmamekk on kerge kehaga, nõksa isegi vesine ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse - mõru, kuivapoolne ja veidi keelekülgi näksiv. Lõppmaitse - mõru, hammustav, suti isegi kirbusesse kalduv. Järelmekk - jätuvalt kerge ja vesine, karmipoolset mõrudat ei tasakaalusta miski, küll aga lisandub omamoodi päris võluv vürtsikas element

Kerge kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõru-hapukas-mõru-vürtsika buketiga ülevõllikas, tasakaalust väljas värk. mõrudat poolt peaks NEIPA's tasakaalustama magusam mahlasem osa, see on siit aga puudu jäänud.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment