Monday, July 10, 2023

To Øl - Brokilde Yeaster

Brokilde Yeaster (To Øl, Taani). prk 0,33 l. alc. 6,0 %. Ratebeer ei tunne konkreetselt sellenimelist jooki. Untappd ütleb: "Farmhouse Ale - Saison" ja 3,36 punkti

Tootjainfo: "A Floral saison to put the sunny spring in your glass. A subtle amount of chamomile pairs with this yeast beautifully."

Väike purk, rõõmsavärviline kujundus. Valge vaht täisab pool klaasist ja on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom - leebelt magusakas, kummeliks seda ei oskaks pidada, pigem võibolla tikri või kiivi sarnasus tuleb meelde.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mõru. Keskmaitse - mõru, ürdine, heinane ... noh võibolla tõesti kummeline. Lõppmaitse muutub hapukamaks ja vürtsikamaks, mahlasemaks ... ja võibolla kaselehe leotise taoliseks? Järelmekk - on vürtsikas-hapukas nagu saisonile ootuspärane, ainult et see oleks nagu heinapebre-saison :)

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõru-hapukas-vürtsikas-mõru-hapukas-vürtsika buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Ürdid ja saionid on üsna kenad sõbrad, nii on seegi
---
nati saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment