Thursday, July 20, 2023

To Øl - Ambience

Ambience (To Øl, Taani). prk 0,44 l. alc. 6,0 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Red Ale / International Amber Ale" ja hinnang 39 punkti. Untappd ütleb: "Red Ale - American Amber / Red" ja hinnang 3,31 punkti

Tootjainfo: "All about character and atmosphere. If a beer could have it, this one has got it. A glorious blend of crystal malt and dark wheat gives its sumptuous color and body, while the mix of centennial, loral, and New Zealand hops round the whole thing off. Classy as ever."

Keskmist kasvu purk, tehniline sildikujundus. Pruunakas vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua, haakudes ja klaasiseintele. Õlle värvus - määrdunudpruun, et mitte öelda mudane. Aroom on üllatavalt humalane ja IPA'lik, tõsi küll veidi väsinud ja karamellises mõttes.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mage-mõrkjas. Keskmaitse muutub magusamaks, veidi mudruseks ja väsinult humalaseks. Lõppmaitse - see on nüüd üks veider hapukas kraam, mis pigem meenutab dunkelweizenit. Järelmekk - ebapuhas ja ebamääraselt hapukas, kuid päris lõpus saabuv korralik vürtsikas õhetus tõstab hinnagut

Veidrus. Amber eiliga pole nüüd küll midagi pistmist. Stiilist huupi mööda põrutatud humalane dunkelweizen? Leebe väärakas.
---
paar purki saada
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment